Контакт

Консултации и закажување на преглед

Телефон

033 279 516

Адреса

Ул. Тодосија Паунов 3, Кочани

Не сте наш пациент?

Јавете се на: 033 279 516

Работно време:

Понеделник: 8 – 15
Вторник: 12 – 17
Среда: 8 – 15
Четврток: 12 – 17
Петок: 8 – 15

Пишете ни порака

10 + 2 =