Стоматолошка ординација Вивадент Кочани

Дентална патологија

Пародонтологија

Имплантологија

Ендодонција

Хируршко и конзервативно лекување

Екстракција на умници

Постекстракционо сутурирање на рани

Орална хирургија

Протетика

Телефон

033 279 516

Локација

Ул. Тодосија Паунов бр. 3, Кочани

Добредојдовте во нашата ординација

Стоматолошката ординација ВИВАДЕНТ е основана во 2000 година од  страна на д-р Ѓорги Цеков, подоцна во 2004 година е пререгистрирана од д-р Дарко Цеков. 

Современи технологии

Иновативен пристап

Сертицифирани експерти

Дел од услугите

Орална хирургија

Имплантологија

Дентална патологија

Протетика

Парадонтолгија

Ендодонција

Основни совети за нега на забите

Не брзајте додека ги миете забите!

Посетувајте го вашиот стоматолог на секои 6 месеци.

Употребувајте забен конец.

Нашата екипа

Др. Дарко Цеков

Доктор по стоматологија

Катерина Донева

Сестра- асистент

Крумислав Цеков

Забен техничар

Стоматолошка грижа за сите возрасти

N

За деца

N

Возрасни

N

Стари лица

Нудиме целосна стоматолошка услуга 

Соработуваме со Фондот за здравствено осигурување на Р. Македонија.

 

“Велат дека насмевката го продолжува животот, а ти се погрижи да се смеам!

Најдобар си д-р. Дарко Цеков, ти благодарам за се!”

Сашка

Тел: 033 279 516

Тодосија Паунов 3, Кочани

Работно време

Пон, Сре, Пет: 8-15 | Вто, Чет: 12-17

Бесплатни консултации

За нашите пациенти